Sisustussuunnittelija

Jenni Rintamäki

Jokainen projekti ja asiakas on erilainen ja se saa minut kiinnostumaan alasta yhä edelleen vielä vuosienkin jälkeen.

Kipinä sisustamiseen ja remontointiin syttyi sisustusosastolla työskennellessäni vuosia sitten ja roihu palaa edelleen. Ensimmäistä omaa taloa remontoidessani, opettelin työvaiheita myös itse, kuten tapetointia ja lattian asennusta, joka toi suunnittelutyöhön konkretiaa. Vuosien varrella olen toteuttanut useita remontti- ja sisustusprojekteja toisen työn ohessa, mutta tällä hetkellä teen tila- ja sisustussuunnittelua päätyökseni.

Koen työssäni tärkeänä, että muutoksen kohteena olevista tiloista tulee mahdollisimman toimivat käyttötarkoitukseensa nähden ja että valittava tyyli ja tunnelma heijastavat omistajansa persoonaa ja arvomaailmaa. Koen, että vahvuutenani on kyky nähdä remontoitava/sisustettava tila mielessäni valmiina jo ennen muutostyön aloittamista. Aina ei tarvitse tehdä kaikkea uusiksi, vaan usein uutta ja vanhaa sopivasti yhdistellen päästään yksilöllisempään ratkaisuun. Sisustuslehtien sivujen ihanuudet eivät aina vastaa todellisuutta, mutta tarpeita, toiveita ja ideoita yhdistellen päästään käytännölliseen ja kauniiseen lopputulokseen sinunkin tilassasi.

Olen saanut mallin yrittäjyyteen vanhemmiltani ja nautin työstäni voidessani tavata uusia ihmisiä ja olla heille avuksi luomalla kauniita ja toimivia tiloja.