Kohde: Mäki

Mäen tilalla parannettiin 1987 valmistuneen omakotitalon tilojen toiminnallisuutta mm. poistamalla takkahuoneen ja olohuoneen välinen seinä. Näin saatiin olohuoneeseen avaruutta ja esille kaunis lasiterassi.

ENNEN

JÄLKEEN

Kohde: Vanha kansakoulu

Vanhaa kansakoulua on vuosien saatossa remontoitu pikku hiljaa ja tässä remontissa yläkertaan johtavat portaat palautettiin entiseen loistoonsa. Aiemmin portaikko oli tumman puhuva ja värikylläinen; oranssia, harmaata ja tumman ruskeaa. Nyt vaalea portaikko vihreän tapetin kanssa valaisee tien makuuhuoneisiin.

Kohde: Ratiranta

Kohde on 70- luvun lopulla valmistunut 120 m2 suuruinen erillistalo. Asunto oli erittäin sokkeloinen, mm. keittiön ja olohuoneen välillä oli seinä, joka päädyttiin purkamaan ja tilasta tuli toimivampi ja valoisampi. Saarekkeeseen saatiin myös lisää säilytystilaa.

ENNEN

JÄLKEEN

Uudiskohde: Marjaniemi

Kohde on suunniteltu kolme lapsisen perheen tarpeisiin, missä jokaisella on oma huone ja yksityisyys, käytännölliset pesutilat, toimiva keittiö ja oleskelutilat sekä musikaalisen perheen harrastus huomioiden, soittohuone.